20200603:Då var det dags att säga hej till Tättö camping där vi tillbringat några dagar på en fin camping.

Vi tänkte oss att fara ner mot Hultsfred och kolla in campingen där men väl där kom vi på andra tankar. Tydligen så håller campingen på att renoveras då nya elstolpar har monterats men inte kopplats in såg mest ut som om mullvadarna invaderat stället. Inga utmärkta platser så vi hade svårt att se oss trivas där så vi tackade för oss och åkte vidare mot nya mål.
Och vart då ? Lite lunch och konsulterande av kartboken samt paddan så beslöt vi oss att testa Vetlanda, där hade vi inte varit tidigare. Sagt o gjort vi åkte dit.

Ja tänkte vi här kan nog bli bra för några dagar så vi knallade runt och kollade in en plats som skulle kunna funka för oss. Plats 10 såg väl ok ut. Tillbaka till receptionen för att checka in.

Planen var att stanna till måndag. När vi checkat in så blev vi upplysta om att servicehuset var under renovering och endast 1 toalett/dusch fanns tillgänglig för alla. ( handikapptoan). Kollade in övrigt och blev lite besviken på i stort sett allt men vi tänkte : en natt funkar väl.

Lyckades komma på plats utan större vedermödor och fick ut markisen och möblerna för en tänkt mysig kväll.

Efter en liten stund så kom det ytterligare en husbil som parkerade en bit från oss ( ett äldre par, som oss ungefär  :-) )   och vi tänkte att det blir nog bra det. Döm om vår förvåning när dom kommit på plats drog igång radion på en volym som kunde irritera vem som helst. Bosse bad dom sänka volymen men det resulterade i noll och intet.

Ok tänkte vi, vi åker vidare i morgon. Och om vi hade trott att det räckte med radion så hade vi jättefel. Tydligen var det party någonstans vid badplatsen som höll på hela natten så till o med Bosse fick använda öronproppar. Vilket jävla liv det var. På morgonen var vi helt överens om att här vill vi inte vara kvar.

Vi checkade ut och drog vidare mot Eksjö där vi visste att campingen var ok. 
Checkade in på plats 50 och kopplade in semestermode   :-) . Väldigt få campare ( förutom långliggarna då ). Några nya kom och några åkte under de dagarna vi var kvar där.
Lite trist väder hade vi så det blev mest mys inne i husbilen ( inte helt fel). Det regnade mest i två dagar. Passade på att ta en dusch i servicehuset ( det ingick i campingavgiften och väldigt lite folk på plats).
Restriktioner även i diskrummet: endast 3 personer åt gången !
Danmarks grundlovsdag firades i regn ( 5/6) och likaså Sveriges nationaldag 6/6.


Tyvärr så blev det som vanligt nuförtiden på de flesta campingarna en lördag kväll : ett jävla oväsende  av bilburna ungdomar som gett sig fan på att vi som campinggäster inte skulle få en lugn natt. Trist  :'(

Vi hade bestämt oss för att stanna till på måndag den 8/8 innan vi tog oss vidare.

På måndagen den 8:e packade vi ihop och tackade för oss och åkte vidare mot nya mål.

Vart ? vi vet inte men i nästa inlägg har vi kommit på det  8-) . Tills dess så ha det så bra.


 OBs. Info om campingarna/ställplatserna vi varit på hittar ni under fliken Campinga7Ställplatser.)